Kuulumisia poikien uusista kodeista!

-Kuulumisia on tullut molempien ihanien poikien uusista kodeista ja Luca onkin asettunut kodikseen kerta heitolla ollen heidän poikansa Oliverin paras ystävä ja lempi koira. Luca hakeutuu mieluiten lasten luokse olivat missä tahansa ja koko perhe onkin rakastunut tähän mutkattomaan elämäniloiseen karvalapseen! Kiitos Jasmiina taas kuulumisista!

 

Repe lähti meiltä Lappeenrantaan Mikon luokse täyttämään tyhjäksi jäänyttä taloa taas pyrren karvoilla, ja uudenvuoden paukkeetkaan eivät poikaa hetkauttanut. Vielä on matkaa ja yhteistä taivalta ja paljon uusia nähtävyyksiä mitä ihmetellä pitkin kylien raittia, mutta niin Mikko kuin Repe on päivä päivältä varmempi että tästä uudesta elämästä tulee toimiva! 

Contact us:

www.facebook.com/mountainspearlkennel   mountainspearl.kennel@gmail.com   www.mountainspearl.com  +358451277610