Tibbe Tournee!

Tarmo lähti 02.07.2013 Kemiä kohti siskonsa Helmin luokse. Vikkilän kotitalous on ikuisesti kiitollinen ja odottaa koska voi tehdä vastapalveluksen Hempukan kotiväelle tulevaisuudessa. Minttu on jotain ainutlaatuista, ei kahta ilman kolmatta, niinhän se menee. Ei ainoastaan Helmi alottanut juoksuja sitten juuri ennen Tarmon saapumista, mutta Tarmo keksi niin monta ihastuttavaa siskonsa tyylistä tapaa että oikein hävetti. Silti Minttu sen jotenkin otti huumorin kannalta, jopa sen kun Tarkkis keksi kusta sohvaan jossa se hemaiseva ja ihanainen Helmi nainen oli maannut....

Kuin ihmeen lailla Tarmotin onnistui olemaan suhteellisen kiltisti koko reissun, meni sopuisasti Ville- velipuolen (P.Hot Headline) kanssa ja Maamo saikin olla muutamaa miehekästä kanatapelua (paljon ääntä ja vähän kontaktia) lukuunottamatta kavereina Villen kanssa yhdessä ihan kokoajan. On se vaikeata olla miäs joskus naisten maailmassa. Wilma, Helmi ja Ville olivat hyvin ihania kun antoivat yhden yli rakastavan Maamosen viettää kesälomaa heidän kanssaan!

Minttu Merivirta
Minttu Merivirta
Jukka Kuikka
Jukka Kuikka

Tarmo lähti ensimmäisenä viikonloppunaan 06.07.2013 Piteån KV kera Mintun. Ihana "mummi" perheineen oli kehänlaidalla auttamassa. Onni on hyvät ystävät, ja super kiitos Jukalle, Sarille ja Mintulle Piteån reissusta ja hienosta PU4 tuloksesta!

Jukka Kuikka
Jukka Kuikka

Piteån jälkeen jatkui Mintun ihana kärsivällisyys Tarmokasta pikku miestä kohtaan. Keksiköön keittiönpöydän hienoksi kyttäyspaikaksi, lapsiportin upeaksi hypättäväksi esteeksi, sohvan pissapaikaksi ja ruuan syönnin aivan uudenlaiseksi taistelulajiksi kera monen komennon ja muistuttamisen kun Tarmo haluaisi vaan rakastaa.... Tuskin voin koskaan kiittää tarpeeksi, mutta kiitos, ja kiitos kun esitit Tarmon vielä Oulussakin omien kommellusteni takia! 

 

"Iso vanhemmat" Sari ja Jukka Kuikka olivat lauantaina tsemppaamassa pikku miestä kera kameran, onnea vielä Hojannan hienosta VSP:stä, ja kiitos kuvista! Lauantaina Minttu ja Tarmo menivät Erin arvoisesti ilman sen enempiä tuloksia. Super kiitos auttamisesta ja hienosti esitetty!! 

Jukka Kuikka
Jukka Kuikka

Pepita lähti perjantaina kasvattajansa kyydissä kohti Oulua kera Niinan ja poikien!

Super kiitos hienoista Pepitan tuloksista kuuluu yksinomaan Petra Sankelolle  ja Pepitan lojaalille fanille ja Petran oikealle kädelle Niina Norimalle!!!

Lauantaina mummu veti ROP-Veteraanin ja sijoittui PN3!  Sunnuntai ei mennyt paljon huonommin, tiukalla tuomarilla sijoituttiin ROP-Veteraaniksi ja PN4! Kiitos tytöt huimista tuloksista ja kaikesta vaivan näöstä!

Jukka Kuikka
Jukka Kuikka

Sunnuntai vedettiin sitten jo paremmin Tarmonkin osalta,  Pu4 !!! Hienoa, kiitos Minttu ja onnea omasta PN3 Helmin kanssa, hyvin ansaittu! Hienosti vedetty! 

 

 

Nyt ei muuta kuin odoteta tibbe lapsosia takaisin kotiin saapuvaksi Petran hellässä huomassa.

 

AIVAN SUPER KIITOS TEILLE KAIKILLE OSALLISTUNEILLE AVUSTA JA TUESTA JA AIVAN KAIKESTA!

 

Täälä odotetaan sydäntenvaltaajan paluuta, ja voin vain kuvitella että kaikkien kommellusten kera, herrasmiäs jätti omat tassunjälkensä eläinrakkaan Mintunkin sydämmeen ja sielä muistellaan vielä hetki Maamon hauskoja tapoja ja elämän iloa.

Write a comment

Comments: 0

Contact us:

www.facebook.com/mountainspearlkennel   mountainspearl.kennel@gmail.com   www.mountainspearl.com  +358451277610