Odotamme G-pentuetta syntyväksi kesäkuulle ja etsimmme lauman- vartijalle sopiviin olosuhteisiin yhteistyökykyisiä omistus ja sijoituskoteja!


 

 

Meidän kautta uuden perheen löytäneet:

 

 

Mountain's Pearl Never Say Never "Respera" muutti pian Lucan perässä uuteen kotiinsa, vaikkei ensisijaisesti etsinyt kotia, oli meillä ollut pitkään tiedossa ettei Respera ollut meille jalostukseen sopiva 1/1 kyynärineen. Kuitenkin Repe oli meille rakas ja ensimäinen kotiin jäänyt kasvatti upealla isolla hymyllään. 

 

Joulun alla minuun otettiin yhteyttä ja sydämeni suli tarinan luettuani. Piti tehdä se päätös, vastatako kauhean innoissaan Lucaa kysyvälle pariskunnalle jolla vuosien laumiskokemus ja suuret menetykset - ettei minulla ollut tarjota heille koiraa.... vai tehdä se itselleni vaikea koiralleni paras päätös päästää siitä irti ja antaa se omaan unelmiensa kotiin pariskunnalle jolla rutkasti aikaa, jossa ei olisi narttuja pyörittämässä herkästi paastoavan miehen päätä, eikä tarvitsisi olla oikein koskaan yksin.

 

Aatonaattona Mikko ja Sipe tuli katsomaan Repeä, ja olihan se rakkautta ensisimäyksellä. Repe lähti siltä istumalta Lappeenrantaan ja kuulumisia on tullutkin ihanan tiuhaan <3 

Mountain's Pearl SG Expert Huntsman "Luca" palautui meille omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi syyskuussa 2017 etsimään uutta kotiansa ja löysi sen muutama päivä ennen Joulu aattoa. Lucalle paras joululahja oli saada sille oma rakastava koti loppu elämäkseen jossa se saa olla jatkuvasti arkipäiväisin mukana touhussa tarhassa olon sijaan. 

 

Kiitos Jasmiinalle ja perheelle kun annoitte kotinne ja perheenne Lucalle!

Meidän laumamme kotiin jäänyt Halla löysi vihdoin itselleen juuri sen täydellisen kotinsa Keuruun lakeuksilta, Niemelän Juulian ja Vinski AA pojan hellästä huomasta. 

 

Mountain's Pearl Serendipity "Halla" jäi meille pienenä etsien kotia vahinko pentueestamme, ja jäi jotenkin sille tielleen sen ihastuttavan luonteen takia vaikkei ole hyvä pigmenttinen. Kuitenkin takaraivossa miltei kaksi vuotta sille täydellistä kotia etsien, törmäsin semmoiseen aivan kauttarantain vahingossa juuri neidin täytettyä kaksi. 

 

Juulialla ei ole ollut tylsää neidin kanssa sopeuttaessa ja alku oli kaikkea muuta kuin ohjekirjoista- mutta trio on erottamaton ja onnellinen nykyään, yhdessä haasteiden kautta aina voittoon päästen. Mikään ei särkevää sydäntä lämmitä kun tietää kuinka onnellinen oma rakas on uudessa kodissa jossa saa olla talon prinsessa.

Mountain's Pearl Wishing On A Star
"Helmi"

 

Palasi allergisen kutinansa vuoksi etsimään kauttamme uutta kotia ja pääsi vihdoin 27.07.2016

Meeri Kolehmaisen ja pikku prinsessojen kotiin Parkanoon.

 

Strondafjorden's Destin d'Esmée


Esmé yhteistyö tuontini löysi kuin löysikin itsellensä unelmien kodin Valkeakoskelta!

Contact us:

www.facebook.com/mountainspearlkennel   mountainspearl.kennel@gmail.com   www.mountainspearl.com  +358451277610